Meet the team: Koen

Meet the team: Koen
Gepost op 30 juni 2021
Meet the team: Koen
Gepost op 30 juni 2021

Introduceer jezelf in het kort

Vele mensen kennen mij van het café 't belfort dat ik jaren uitgebaat heb. In het verleden ben ik een lange tijd actief geweest in de horeca. Ik deed dit enorm graag omwille van het sociale contact dat je met mensen krijgt, dat is ook de reden waarom ik deze job bij Laminaatshop zo graag doe. Mezelf kan ik omschrijven als een eerlijk en betrouwbaar persoon. Maar uiteraard voor een grap en lach moet je ook bij mij zijn. Dat maakt het ook leuk voor de klant toch?

Wat is jouw taakomschrijving bij Laminaatshop?

Bij Laminaatshop werk ik als klantenadviseur. Ik help mensen dus bij het kiezen van de juiste vloer voor hun woning en begeleid hun doorheen de wondere wereld van de vloeren, want het assortiment is uitgebreid.

Het verschil tussen een laminaat, parket en vinyl vloer is soms wat onduidelijk voor klanten en daar help ik dan ook graag mee. Ook als klanten wat kleuradvies willen of een "second opinion". Daarnaast help ik ook regelmatig in ons magazijn. Daar zet ik mee de bestellingen klaar zodat iedereen op tijd hun vloer kan komen ophalen en onze klanten tevreden naar huis kunnen gaan met hun nieuwe vloer.

Wat vindt jij zo leuk aan je werk bij Laminaatshop?

Wat me enorm aantrekt aan de job is het sociale aspect. Ik vind het fantastisch om onder mensen te komen en hun verder te helpen in hun project. Het is fijn als ik mensen kan adviseren over de vloeren zodoende ze toch een kwalitatieve vloer voor hun project kiezen. Het is ook een heel variabel takenpakket. Daardoor is elke dag een nieuwe uitdaging voor mij.

Welke taken vindt je het leukst?

Het meeste voldoening haal ik uit het helpen en adviseren van klanten. Je kiest niet elke dag een vloer dus ik sta er op een correcte uitleg te kunnen geven, zoals ik het ook zou willen als ik een nieuwe vloer zou kopen. En als een klant dan zo op het einde van het gesprek zegt dat ik ze goed kunnen helpen heb geeft mij dat echt een heel goed gevoel. Daar doe ik het voor!

Wat is jouw favoriete vloer?

Mijn favoriete vloer is de Finyl Puy Mary. De slijtlaag van 0,70 mm zorgt ervoor dat deze vloer tegen een serieus stootje kan.

Daarnaast is deze ook nog eens watervast wat hem perfect maakt voor zowat elke ruimte in huis, ook de badkamer. De licht bruinige naturel kleur van de Puy Mary zorgt voor een warm en gezellig gevoel, dus ideaal voor in een woonkamer als je graag op je sokken of blootvoets loopt. Ik ben ook fan van de voelbare hout structuur dat maakt hem ook zo realistisch dat je echt wel denkt dat je op een echte parketvloer loopt! Maar dan heb je wel het voordeel dat het onderhoud van deze vloer zo gemakkelijk is tegenover een echte parketvloer. Stofzuigen en dweilen en hij is weer proper.

Wat is jouw favoriete seizoen?

Ik ben niet zo voor de winter, geef mij maar zomer. Dan zijn de dagen wat langer en schijnt het zonnetje. Perfect voor barbeques en een terrasje. Iedereen is dan ook uitgelaten en doe je ook sneller een praatje met de mensen.

Wat is jouw lievelingskleur?

Groen, ongetwijfeld het is de kleur van leven, vernieuwing en natuur. En net dat laatste is iets wat ook in mijn job bij Laminaatshop ook vaak terugkeert omdat we niet alleen willen dat onze vloeren zo natuurgetrouw mogelijk zijn, maar ook respect voor het milieu en de natuur zijn kernwaarden voor Laminaatshop.

Interieurideeën ontvangen?
Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?